Sunday, April 12, 2009

Besday Kak Mia

Ahli Parlimen Kepong, Kuala Nerus, Hulu Selangor bandar Tun Razak, Wangsa Maju dan Subang
3 tu dah macam satu saiz, yang kecik tu ada potensi jugak abis skolah nanti hehehe

Famili Kak Nik



Bersama Poklan & isteri mekda
Yang ni baju putih ni last skali berenti makan, yang lain tangki dah penuh
Ahli parlimen Tun Razak bersama anak kesayangan
Ahli Parlimen Wangsa Maju dan apa Subang

Sedikit gambar semasa dinner besday kak mia di Tupai-Tupai kat KL. Makan steamboat. Pelik jugak nama restoran tu. Tapi menarik perhatian. Aku bukan penggila steamboat. Tapi kalau dah lapar, yang aku pantang pun aku bedal.

Terima kasih pada yang hadir, famili Wan Jah memang tak kering gusi kalau berkumpul ramai-ramai. Kalau dah parlimen diorang bersidang, sorry la nak menyampuk. Nanti kena perintah keluar dewan heheheheh. Terima kasih abg han sebab belanja kitorang.

3 comments:

tiHa said...

thanks dear sbb bawak i pegi KL bersama famili walau sekejap...thanks a lot...

azam said...

tahnks je? upah?

Darwisy said...

Cehh waahh..pelik hape restoran tupai-tupai..kat Kuantan lagi r pelik dan mencarut lagi...

Area Semambu..Kedai Makan Natam..

Mu doksoh wat bace skema mcm tv 1 r..bace ikut loghat ganu..