Wednesday, May 20, 2009

Matahari


Semalam tgk drama Matahari kat tv3, boring-boring, layan je lah. kan. Sokonglah drama melayu. Dah tengok hampir sejam, hati aku dah nak start kutuk, hehehehe.

Babak 1.

Ariana jumpa surat kat celah pintu. "Tolong aku Ariana". Dengan gelabah, telefon kawan lelaki dia supaya datang rumah. Sampai je boleh pulak kuar dialog "I jumpa surat ni atas meja".

Kah Kah Kah Kah

Babak 2.

Ariana selongkar beg sepupu dia untuk carik gambar bogel kerana tidah tahan dengan ugutan sepupu dia. Masa tu kebetulan sepupu Ariana tengan usha mamat singapore mana ntah. Dia bukak beg tu, kosong, takde baju. Bukak zip depan, jumpa jugak gambar-gambar bogel tu. Bila sepupu dia balik, dia halau dari rumah. Si sepupu dah gelabah. Bila dia check gambar dalam beg, boleh pulak beg tu penuh baju. Tadi kosong.

Yang ni maybe boleh la diterima, konon-kononnya si Ariana dah tolong packing kan. Yang paling nak tergelak babak 1 tadi la.

Kah kah kah kah.

Ni mesti ada orang akan kate aku tak patriotik (yang kate patriotik la sangat). Sori beb, natasha, manjalara pun aku layan. hikhikhik.

errrrr bila nak gi tengok terminator salvation???

3 comments:

Darwisy said...

Cewahhh..berkurun baru post entry..pasai ape ekk..pasai bilik dio nih takde intenet..jadi takleh r nak post2 entry layan2 blog nih..tadi pom..kemain bising jer kat opis bilik dio takdop tenet...hahahaa
So untuk pengetahuan smua..bilik dio nih baru ade itenet la ni..hahahha
komang spanar idop r...

Erynz said...

lama tak tgk cite melayu....rindu nya!

azam said...

waicehhhhhh mimi, kutuk aku nampak.
mu tu dok nyanyi lagu sama kt anak mu....da da si, si katak puru, err apa lagi ntah