Monday, June 8, 2009

Hari Lahir ke 29

Tak sangka, sedar tak sedar dah sampai umur 29. Hurmmm maknanya ni tahun last umur aku berkepala 2. Tahun depan dah masuk 30. Start kepala 3. hehehehehe.

8 jun plak ulang tahun ke 3 kawin. HUrmmmm Selamat Ulang Tahun perkahwinan ke 3 untuk wife aku nur fatiha....Plan nak beli kek untuk member2 opis. Tapi dua-dua sibuk dengan sukan staf antara universiti.

Kepada mimi, aku nak hadiah benih sayur2 kat belakang umah mu hehehehehe

4 comments:

Darwisy said...

Cewaahh..dah 29 taon..begitu jauh jarak meninggalkan aku di belakang..hahaha..aku maseh lagi memerlukan 6-7 taon untok mengejar mung ke angke 3..hahahhaha..takpe2..hadiah telah aku beri semalam..iaitu ceklat berjenama Nicolet..buleh r tu..jenama tu takdop pum jual kat Reject Shop ape...
Pe pe hal..epis besday r..n hepi anniversari kat sunor gak..

IrinaSairah said...

Hepi Besday....heheh..and happy third anniversary....

azam said...

na, nak hadiah hahahaha

tiHa said...

sori honey..hehhehe org buat kek bercuti la palk..next week kita sambut yerr..cian ke hubby aku...tak mkn kek pun lagi..busy sgt ngan sukan..huhuhhuhuh..tq to mimi n ina