Sunday, July 12, 2009

Tasik Kenyir

Minggu lepas, kena pegi tasik kenyir lagi. Student master dalam 13 orang tu nak ambil smapel ikan. House boat yang agak besar 1k semalaman berlabuh di jeti air terjun lasir. Cantik air terjun dia, lagi cantik dari air terjun sauk.
Nampak tak beranda luar tu. Tu la tempat tdo aku. Walaupun aku ambil yang beranda tanpa tilam, tapi angin sepoi2 bahasa tanpa prejudis amatlah nyaman dengan aku di dalam sleeping beg. perghhhhhh. cam ekon.

Tengah berbual-bual, tiba joseph aka jusoh, datang dengan madi. AKu pun apa lagi, chow balik la, balik sehari awal. Lagipun student tu just nak ikan. Belom bawa alat apa-apa lagi. So tak perlu lama lah kot aku kat situ.


video

No comments: