Monday, July 6, 2009

USM dan Langkawi

Ni lah antara barisan lawatan ke USM Penang dan Langkawi. Masa ni still kat hotel, muka baru bgn tdo smua, sampai jam 3 4 pagi kalo tak silap. jam 8 dah kuar. Yang kaler pink tu jgn cakap lah, sahabat baik tu. cuba la kutuk salah seorang, abis ah bom atom (ngepek).


Ni depan muzium USM...hurmmm nice place. dan lanskap dlm usm agak menarik.

Ni organiser.yang banyak menjayakan lawatan dengan bos dia. Yang belakang tu adik dia.


Haaaaaa demo dok tau, kawe dulu tok dale woye kulit. jange main2. abis crito tubik. asalamualaikum walakumussalam gajah putih sebere laut (tahyul btul)....


The Real Space Cop Gaban. Wakachau wakachau kenanggen.

Haaaa aku suka perfume ni. Sapa2 nak hadiahkan. Paham2 je la jenis apa ya.


Actualy my wife wat kejutan, nampak tak paper bag, kt tangan. dapat hadiah perfume ler. Beli kat kedai free duty underwaterworld. thanx honey, i lap u.......


Ni kat parking area baru cabel car langkawi


Ni titanic palsu. Mana ada Rose buat pose mcm tu.


Haaaa ni 80% agak sama dengan Rose. Jack pun kurus mcm Jack sebenar hehehehe.


Titian Kasih Kamal (TKK). Satu deklarasi sudah dicapai di titian gantung ini. Deklarasi itu dinamakan Deklarasi Titian Kasih Kamal Langkawi (DTKKL). Mohd Azam Mat Yaacob menjadi saksi tipu hehehe.


Ni mase kt tingkat atas nun. Sejuk gak. n nice view.


Sedondon.


Wanita, sentiasa cuak, tetapi bila amik gambar bley plak possing. Padahal smua dah gayat.
Ai bz la ottomen ni. asal ada dia je nak bertukar.


Lelaki. Sentiasa cool walau di awan biru.



3 keluarga


aku sekeh jugak ottomen ni.
Ni lampu kt dada dah menyala kot, fire dengan sekuat hati dah tu.


Ni malam last. santapan di pantai chenang sambil menjeling2 kedai Thai massage kah kah kah


Nak balik dah. Jangan tertipu, tu smua bukan brg hida saja.Campur2.


Atas feri nak balik dah. Masih dapat seat yang luas. Lega senang dapat baring. Laut agak berombak. Ada yang mcm dah pening2. Terpikir brang n beg kat depan feri. Alamak mesti abis basah.


Walau di mana anda berada, ottomen tetap mahu bertukar.

2 comments:

Darwisy said...

hahhahaa...yang penting...yeop2 ichikawa! yeop yeop ichikawa....

Cewah...patot r mai kat aku duk akak tiok sokmo nak sruh bau minyop wongi..tapi maap ler idung aku sumbat jadi dok bau minyop wongi mu..

okey2 esop mu mai mula kat aku...nati aku puji mu...

tiHa said...

kata org puan yg cuak..padahal ada bukti gmbr geng2 laki yg sedang cuak dlm kabel car..siap berpegangan peha sesama sendiri..ngaku je la..